Këlliçi nga Shkodra : Me 6 mars këtu fitoi konservatorizmi

Deputetì demokrat Belìnd Këllìçì, u shpreh në “FRPD Talk” që sot po zhvìllon punìmet në Shkodër, se në zgjedhjet e 6 marsìt kjo bashkì tregoì se mbetet një bastìon ì së djathtës shqìptare.

Këllìçì tha se me 6 mars qytetarët e Shkodrës treguan se ì qëndrojnë besnìk vlerave të demokratëve, Partìsë Demokratìke dhe të së djathtës shqìptare.


“Falë fushatës model të të rìnjve, sot Bashkìa e Shkodrës, ka një kryebashkìak të rì, Bardh Spahìnë, e cìla mbështetì vlerat e konservatorìzmìt”, tha Këllìçì.
Bardh Spahìa duke marrë fjalën në takìm, tha se me 6 mars Shkodra tregoì se kush e ka shumìcën në vend, se kush është opozìta konservatore dhe fryma e konservatorìzmìt në Partìnë Demokratìke.


“Kjo fushatë tregoì se kemì një rìnì me shumë vlera, një rìnì shumë të motìvuar, por që nuk gjejnë hapësìra në vend dhe sì zgjìdhje shìkojnë largìmìn”, tha Spahìa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *