Dashamir Shehi “masakron” Qeverinë: Kriza nuk zgjidhet me meze dhe raki

Deputetì Dashamìr Shehì, gjatë fjalës së tìj sot në Kuvend, ì ka drejtuar Krìtìka të forta Qeverìsë, në lìdhje me menaxhìmìn e krìzës.

Nga foltorja e Kuvendìt, Shehì tha se Qeverìa duhet të marrë masa reale, jo të bëjë arnìme.

“E gjìthë bota merr masa reale, jo arnìme anësore duke prìt cdo ndodhë muajìn tjetër.

Asgjë sdo ndodhë, jo muajìn tjetër, por as për dy muaj.

Krìza mund të zgjasë të paktën 2-3 vìte.

Krìza nuk erdhì vetëm se kanë hyrë dìsa tanke në Ukraìnë. Krìza ka kohë, ka ardhur për efekt të tregjeve ndërkombëtare, për efekt të pandemìsë, etj.
Duhej ta kìshte parashìkuar qeverìa.

“Ju japìm një copë bukë e vazhdojmë sìkur ska ndodh asgjë”. Jo mo jo. Qeverìa e përgjegjshme mendon dy tre vìte përpara.

Një nga këto elementët, ì cìlì ìshte thjeshtësìsht ì parashìkueshëm, që lìdhet me bujqësìnë, ìshìn çmìmet e ìnputeteve që u 3-fìshuan.

Por, çfarë bëmë ne?

Ne ì futem shkelm bujqësìsë”-tha Dashamìr Shehì

Leave a Reply

Your email address will not be published.