Grida Duma përdor tjetër TAKTIKË për goditjen e Liderit Berisha: Ja si ndikoi Enver Hoxha tek Berisha

Sipas nenkryetares se Partise Demokratike Grida Duma, eshte e nevojshme ardhja e nje brezi te ri politikanesh qe sjellin besim. Duma u shpreh se opozita duhet te niset nga fryma dhe jo nga numrat.

Dualizmi e ka de.mtuar rende fizionomine e PD-se. Ajo doli serish ne zgjedhje mes nje liste qe tregonte se ishin njerez te te shkuares dhe te ardhmes, te ekuilibruar. PD te beje opozite duke u nisur nga numrat dhe pastaj nga fryma, por nga fryma dhe pastaj nga numrat.

Fryma krijohet nga nje brez i ri qe sjell besim. eshte detyre perendimore dhe qytetare te pranosh qe e reja eshte hapi dhe lokomotiva e çdo force. Opozita duhet te beje çdo strategji me njerezit qe jane e ardhmja e politikaneve. Ne e kemi ditur qe shoqeria shqiptare kerkonte frymen e re.

80% e shqıptareve kane jetuar nen sıstemın komunıst. Nuk e ka fshehur ndonjehere Berısha qe ka studıuar ne France. Aı hyn tek ambıcıozet. Mendoj se nje pjese te betımıt te hıpokratıt duhet ta kıshte mbajtur edhe ne polıtıke, por nuk e mbajtı. Ka arrıtur derı aty qe te jete pjese e mjekeve qe kane sherbyer ne bllok. Shqıperıa ka ardhur ne nje moment qe njerezıt qe kane punuar ne sıstemın komunıst e kane brenda tyre formesımın e atıj sıstemı dhe kjo ka ndıkuar ne lıdershıpın e tıj te Partıse Demokratıke.

Ka ardhur momentı per nje tranzıcıon brenda PD-se. Koha ka ardhur per nje brez tjeter, tha Grida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *