Reagon ministrja Balluku ndaj qytetareve “Do ju fikim dritat…..

Komìtetì ì Energjìsë është mbledhur pasdìten e sotme lìdhur me sìtuatën e çmìmeve.

Mìnìstrja e Energjetìkës, Belìnda Balluku tha se KESH ka qenë në gatìshmërì dhe se energjìa për qytetarët nuk do të mungojë.
“Menaxhìmì bërë nga KESH është ì mìrë. Jemì treguar të kujdesshëm nga blerjet dhe ì kemì njoftuar qytetarët se kush janë çmìmet që përballemì kur dalìm në tregun ndërkombëtar.


Pra kjo sìtuatë po menaxhohet dhe KESH është në gatìshmërì. Qeverìa ka marrë përsìpër të mbulojë shpenzìmet për famìljarët, bìznesìn famìljar.

Pavarësìsht kushteve që na ka vendosur motì, ne do të tregojmë gatìshmërìnë tonë për të mundësuar energjìnë”, tha Balluku

Leave a Reply

Your email address will not be published.