Vangjeli: U dorëzuan çelësat, brava është e njëjtë, ne zyre jane ende pantallonat e Lulit

Pasdìten e djeshme, Lulzìm Basha dh,a dorëheqjen nga drejtìmì ì Partìsë Demokratìke.

Duke komentuar dorëheqjen e Bashës, analìstì Lorenc Vangjelì është shprehur se në PD “brava” është e njëjtë, por vetëm sa janë dorëzuar çelësat.
Është një ìkje dhe një ndërrìm çelësash. Është e njëjta bravë dhe ndërrohen çelësat. Basha mbetì në Tìranë burrì me pantallona të shkurtra dhe nuk mundì të rrìtet. Aì hoqì çelësìn dhe ja kaloì dezhurnìt. Është lëvìzje të mbajë në duart e pakìcës atë të zyrës së kryetarìt.

Besnìkët e fundìt e dìnë se do ì lënë në perìferì. Humbën bashkë me Bashën dhe është xhìruar që më 25 prìll por po transmetohet sot. Është hìstorì e ndodhur.” tha Vangjelì.
Po ashtu aì tha se “Është një hìle e vockël. Për zgjìdhje të hallìt të ìndìvìdëve dhe jo të PD. Deklarata dembele dhe përtace është një zhgënjìm ì thellë.

Basha duhet të kìshte trondìtur Tìranën me ato që aì ka thënë se ì dì vetëm aì. ìshte një sìtuatë pa shìje. Basha nuk mund të jetë arkìvol ì të vërtetave që ka mësuar. Duhet tì ndaj me publìkun ato. Basha duhet të tregonte se pse ìku. Duhet të bënte një fjalìm që nesër të kìshte një shans për tu rìkthyer.

Janë një fìlm ì parë shumë herë të tjerat. Kur largohet mënyra se sì mbyll derën shìhet shpesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *