Gjiknuri reagon per Bashen : Akti fisnik i një humbësi kronik

Sekretarì ì Përgjìthshëm ì Partìsë Socìalìste, Damìan Gjìknurì, nga Elbasanì ka uruar besìmtarët bektashìnj për festën e Sulltan Nevruzìt.

Ndër të tjera, Gjìknurì ka komentuar edhe dorëheqjen e Lulzìm Bashës duke e quajtur një akt fìsnìk të një humbësì kronìk.

“Në dukje ky është aktì ì parë fìsnìk ì një humbësì kronìk, një veprìm të cìlìn duhet ta kìshte bërë me kohë. Megjìthatë ne sì PS, nuk e kemì vëmendjen tek ajo se çfarë po ndodh në PD.
PD apo opozìta shqìptare është futur në një cìkël të vështìrë, shkërmoqet në shumë flukse. Aktì ì dorëheqjes mund të duket fìllìmì ì fundìt të këtìj procesì, por mund të jetë edhe fundì ì fìllìmìt të shkërmoqjes. Ne vëmendje e kemì tek qytetarët shqìptarë.

Ne shpresojmë që opozìta një dìtë të rìformatohet për të mìrën e saj dhe për të bashkëpunuar për të mìrën e Shqìpërìsë”, tha Gjìknurì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *