Nisin levizjet e para, pas doreheqjes se Bashes. Bardhi zbarkon ne seli dhe tregon cfare pritet

Nje dite pas doreheqjes se Lulzim Bashes, nga kryetari i Partise Demokratike, duket qe ne seline e PD-se kane nisur edhe levizjet e para.

Sekretari i Pergjithshem i Partise Demokratike, Gazment Bardhi ka folur shkurtimisht per mediat, nje dite pas doreheqjes se Lulzim Bashes nga drejtimi i kesaj force politike.

Deklarata e Bardhit:

“PD bashkohét kur sécili préj nésh, dhé anétarét é pézulluar té grupit, kapércéjné vétén dhé méndojné intérésin é PD dhé té démokratévé”, tha Bardhi, teksa i drejtohej selise nga dera anesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *