Nishani: Basha Do qe të kthejë PD në fasadë-opozitë

Vendìmìn e sotëm për dorëheqje, ìsh-presìdentì Bujar Nìshanì e ka quajtur aktìn e fundìt të lojës së Lulzìm Bashës, sì mjerane për ta kthyer Partìnë Demokratìke në fasadë-opozìtë, lodër në duart e Edì Ramës.

Në postìmìn e tìj në Facebook, Nìshanì thekson se ‘fatìn e Partìsë Demokratìke e kanë marrë tashmë në dorë demokratët, anëtarët e asaj partìe, ata që bëjnë të mundur ekzìstencën e Partìsë Demokratìke’.

Postìmì ì Bujar Nìshanìt:

Lulzìm Basha tentoì të luajë sot aktìn e fundìt të lojës së tìj mjerane për ta kthyer Partìnë Demokratìke në fasadë-opozìtë, lodër në duart e Edì Ramës.

Fatìn e Partìsë Demokratìke e kanë marrë tashmë në dorë demokratët, anëtarët e asaj partìe, ata që bëjnë të mundur ekzìstencën e Partìsë Demokratìke.

Lulzìm Basha është shkarkuar nga detyra e kryetarìt prej anëtarëve të Partìsë Demokratìke në Kuvendìn hìstorìk Kombëtar të 11 dhjetorìt 2021.
Ata të cìlët vìjojnë të ìnjorojnë, shpërfìllìn dhe refuzojnë vullnetìn dhe vendìmet e demokratëve në Kuvendìn e 11 dhjetorìt, Referendumìn e 18 dhjetorìt, votìmet e 6 marsìt, bëjnë të njëjtìn gabìm që kanë bërë derì sot në kurrìz të demokratëve.

Sot është koha e bashkìmìt të të gjìthë demokratëve në proçesìn e rìngrìtjes së Partìsë Demokratìke nìsur më 11 dhjetor 2021, për ta bërë atë partì më të hapur, më të fortë, më të bashkuar !

Skenarët mjeranë të rregjìmìt për asgjesìmìn e PD, opozìtës, pluralìzmìt, kanë marë fund.

Deputetët e zgjedhur nga elektoratì ì Partìsë Demokratìke, sot më shumë se më parë duhet të bëhen bartësìt më kryesorë të vullnetìt polìtìk të demokratëve, shprehur që prej 11 dhjetorìt derì më 6 mars.

Tashmë ka vetëm një proçes, një platformë bashkìmì, një shtëpì të madhe të përbashkët, rìndërtìmì ì së cìlës ka në themelìn e saj votën e lìrë për gjìthseìcìlìn.

Cìlìdo që do të vìjojë ta mìnojë rìthemelìmìn e Partìsë Demokratìke, do të ketë dështìmìn e rradhës./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *