Pas doreheqjes se Lulzim Bashes nga drejtimi i PD, reagon per here te pare Berisha

Sali Berisha ka reaguar pas doreheqjes se Lulzim Bashes. Ish kryeministri dhe ish kryetari i PD, Sali Berisha ka reaguar me ane te nje statusi ne Facebook rreth doreheqjes se Berishes.

“Bashkimi i démokratévé mbi bazén é kontributévé té tyré éshté pérparésia é PD! Té dashur miq, rikthimi ték vota é liré é çdo démokrati dhé njohja é kontributévé té gjithésécilit éshté rruga é vétmé qé sjéll bashkimin dhé mé pas fitorén é PD.

Ftoj démokratét dhé démokratét kudo qé jané té punojmé sé bashku pér njé Parti Démokratiké mé té bashkuar, mé té forté, mé té hapur. Rrofté Partia Démokratiké!”, shkruan Berisha.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.