Edvin Kulluri: Kam Bravën dhe Çelësin. Ejani në varkën time t’ju çoj në anën tjetër të lumit

Demokrati Edvin Kulluri tregoi per synimin e tij per t’u bere kryetar dhe opinionin qe ka per dyshen Basha-Berisha.

Kullari tha se ne kete beteje nuk eshte i vetem pasi ka mijera demokrate qe mendojne si ai.

Sipas tij ne parti mungon gara, pasi palet jane ne shumice dhe kjo shumice i pengon ne nje gare reale.

“Keta jane njerez ne shumice se po te mos ishin shumice do te benin gare reale. Ne parti asnjera pale nuk ka deshire te beje gare”, u shpreh Kulluri.

Kulluri dyshon se afati pese ditor per vendosjen e kryetarit te degeve tregon pa’nik nga ana e tyre dhe ky nuk mund te jete nje gabim formal.

“Nuk e di nese Berisha eshte shumice apo jo. Kete do e tregoje kutia e votimit per kryetare partie”, tha Kulluri.

Edvin Kullari tregoi edhe mendimin e tij personal per kandidaturen qe mund te behet ne Partine Demokratike.

“Une e kam treguar qe nuk jam dakord”, u shpreh Kulluri ne lidhje me konkurrencen qe do te behet ne Partine Demokratike.

Pavaresisht zgjedhjeve qe do te behen ai shprehet se do e zbatoje, duke i uruar me te mirat.

Ai i fton demokratet te votojne per te shkuar drejt lirise se mendimit, debatit dhe votes pasi eshte mundesia e vetme “per ta çuar varken e tyre ne bregun tjeter te lumit. Te jene te bindur se kam dhe braven dhe celesin”.

“Une kam pasur, kam edhe do te kem kurajen per t’i ftuar demokratet per tu shkeputur nga miti i individit per te shkuar drejt lirise se mendimit, debatit dhe votes”, shtoi me tej ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.