Komisioni i Rithemelimit të PD-së : Ka ardhur momenti te pastrojme te gjith krim*nelet nga PD-ja…..

Komisioni i Rithemelimit të Partisë Demokratike ka deklaruar se do te nis pastrimi i te gjith kryetareve te PD-se dhe te gjith amtareve te cilet kam votuar Bashen duke mos lene asnje nga ato qe kane bere nje diskriminit te kesaj partie dhe se ka ardhur momenti te behet nje ndryshim rrenjesor i cdo gjeje ne cdo pike duke nisur ne cdo dege te PD-se, gjithashtu ka nxjerrë një udhëzim sesi do të zgjidhen, kryetarët e degëve të PD-së, anëtarët e Kryesisë si edhe delegatët e degës në Kuvendin e Partisë Demokratike.

Bashkë me udhëzimin janë publikuar edhe formularët përkatës që duhet të plotësohen sipas degëve përkatëse: Formular kandidimi për kryetar të PD-së, formular kandidimi për anëtar kryesie të PD-së, formular kandidimi për delegat të degës në Kuvendin Kombëtar të PDSH.

Udhëzimi mban datën 11 mars dhe është mbështetur në nenin 32 dhe 64 të Statutit të PDSH nga Komisioni i Përkohshëm i Rithemelimit. Në këtë udhëzim theksohet togfjalëshi” sipas parimit një anëtar një votë”. Po aty përcaktohen kriteret e përzgjedhjes, katër kritere. Po ashtu, tregohet formula e llogaritjes së numrit të delegatëve për degë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *