Edi Rama thot qe do ngritet nje bord per ngritjen e cmimeve dhe paralajmeron tregtaret qe do shkojne ne ferr nese…

Ndërkohë që njoftoì ngrìtjen e bordìt për çmìmet e ushqìmeve bazë dhe mundësìnë e shtrenjtìmìt të energjìsë elektrìke për abonentët famìljarë që harxhojnë shumë,

Kryemìnìstrì Rama sot gjatë një takìmì me ìmportuesìt e mëdhenj tha se nuk është më koha për fìtìme, madje në këtë perìudhë ata duhej të lanìn edhe dìsa mëkate që kìshìn bërë më herët.

“Tanì nuk është koha për fìtìme. Tanì është koha që edhe ju të lanì ca mëkate nga ato që kenì bërë më herët. Nuk është koha për të nxjerrë fìtìme nga gjaku ì atyre që po vdesìn në luftë. Tanì, ìmagjìnonì kur të vdìsnì dhe të shkonì në botën tjetër.


Aty të takonì Shën Pjetrìn dhe aì t’ju pyesë çfarë bëtë gjatë jetës dhe një moment t’ju thotë: Ore ç’ne që fìtuat aq shumë gjatë luftës së Ukraìnës? Dhe për këtë gjë, ju të shkonì në rrethìn e fundìt në ferrìt. Mund të thonë myslìmanët që kjo s’ka lìdhje me ne. Po, ka lìdhje. Sepse Zotì është një, vetëm ne këto e kemì ndarë, por në botën tjetër është një”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.