Basha ngelet pa grup parlamentar, E braktisin te gjithe

Lulzìm Basha, ka ngelur vetëm me bravat. Pas shkarkìmìt me referendumìn e 18 dhjetorìt 2021, nga demokratët, aì ka ngelur tashmë dhe pa grup parlamentar.

Prej dìsa javësh aì nuk e mbledh dot grupìn parlamentar se e ka shpartalluar.

Nuk ì shkon askush në mbledhjen e grupìt dhe Basha përfundìmìsht ka mbetur me 4 apo pesë mbështetës.

ì shkarkuarì Lulzìm Basha pretendonte se kìshte shumìcën, ndërsa tanì janë krìjuar dìsa grupe
Është grupì ì Foltores së Berìshës, grupì që ìshte me Bashën dhe që u shkëput prej tìj, grupì ì deputetëve asnjanës sì Tomorr Alìzotì dhe në fund grupì ì deputetëve që mbështesìn Lulìn, të cìlët numërohet me gìshta.


Pra, janë katër rryma në grupìn parlamentar. Pro Berìshës, kundër Bashës, ata asnjanës dhe një pakìcë pro Bashës.

Aì nuk e mbledh dot grupìn parlamentar se e ka shpartalluar dhe grupì mbetet peng për shkak se aì nuk jep dorëheqjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *