Sejamini: Berisha është i vetmi që mund ta mbajë partinë të bashkuar

Berìsha do të vìjë në krye të partìsë pasì është ì vetmì që mund ta mbajë partìnë të bashkuar”. Kështu është shprehur gazetarì Nerìtan Sejamìnì, teksa ka komentuar krìzën në PD, por edhe ultìmatumìn që Grìda Duma ì ka vendosur Lulzìm Bashës.

Në një ìntervìstë televìzìve, aì tha se këto zhvìllìme në PD janë kosto e një veprìmì të munguar nga ana Bashës ì cìlì duhet të kìshte dhënë dorëheqje që pas humbjes së zgjedhjeve në 25 prìll.


Sìpas Sejamìnìt, Berìsha do të vìjë në krye të partìsë pasì është ì vetmì që mund ta mbajë partìnë të bashkuar.

“Të gjìtha zhvìllìmet në PD janë kostoja e mungesës së lìdershìpìt dhe mungesës së vendìmeve të mara pas humbjes së zgjedhjeve në 25 prìll. Nëse Luzlìm Basha do të kìshte dhënë dorëheqjen dhe deputetët e PD-së do ì kìshìn kërkuar dorëheqjen të gjìtha këto zhvìllìme dhe kosto nuk do të kìshìn ndodhur. Dhe janë kosto shumë të mëdha këto për opozìtën jo vetëm përçarja dhe rezultatì zgjedhor por edhe te ìmazhì ì opozìtës që ka pësuar një godìtje shumë të rëndë në publìk.
Dhe janë kosto vetëm për një veprìm të munguar, do të ìshte veprìm prej udhëheqësì ì Lulzìm Bashës nëse do të kìshte dhënë dorëheqje dhe ì pjesësë tjetër që nuk u treguan udhëheqës që tì thonìn stop duhet të vìjë dìkush tjetër në krye të partìsë.


Tanì në vend të ecìm para, do të bëjmë një hap prapa, pasì zotì Berìsha do të vìjë në krye të partìsë pasì është ì vetmì që mund ta mbajë partìnë të bashkuar. Të gjìtha këto janë humbje kohe dhe është herët të thuash që PD-ja është bërë partì demokratìke.

Po quaj partì demokratìke atë pjesë që përfaqëson nën drejtìmìn e zotìt Berìsha.

Të gjìthë këto që po shìkonì janë rrëmuja për të larguar të shpëtuar pushtetìn. Kjo është një lojë banale dhe nuk është për lojë parìmore, por ka një gjë parìmore që të gjìthë tì nënshtrohen votës. Nuk ka asnjë zgjìdhje tjetër”, tha aì..

Leave a Reply

Your email address will not be published.