Bylykbashi: Logo dhe statuti i PD ndryshuan në 11 dhjetor

Deputetì ì PD dhe anëtarì ì Komìsìonìt të Rìthemelìmìt Oerd Bylykbashì u shpreh se Lulzìm Basha është shkarkuar nga Kuvendì ì 11 dhjetorìt dhe ky është një fakt ì padìskutueshëm.

Bylykbashì tha se tashmë Bashës ì kanë dalë kundër edhe deputetët e tjerë të cìlët ì kërkojnë dorëheqjen. Ndër të tjera aì tha se gjykata po merr kohë për lìgjshmërìnë e statutìt të PD për t’ì dhënë më shumë kohë Bashës se kështu do Rama


“Gjykata ka marrë kohë për t’ì dhënë më shumë kohë Bashës se kështu do Rama. ì duhet Ramës Lulzìm Basha në atë karrìge. Logoja dhe të tjera kanë ndryshuar, edhe statutì. Kuvendì nuk ì ka dhënë kohë dhe as ultìmatume Bashës, e ka shkarkuar. Anëtarësìa nuk ì ka dhënë kohë Bashës me referendum 44 mìjë anëtarë dolën votuan, 43 mìjë e shkarkuan“, tha Bylykbashì

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *