Florian Binaj sfidon Ramen : Jam i gateshem te marr drejtimin, dil ne shesh te burrave…

Aktori Florian Binaj ka marre pjese ne protesten kundër rritjes s çmimeve.
Ai tha se protestuesit nuk janë financuar nga Rusia dhe i bëri thirrje personazheve publikë që të bashkohen në manifestimin e ditës së shtunë.

Duke iu referuar Kryeministrit, Binaj theksoi: “E ka bërë qeverinë si vodka, absolute, vetëm ai. E zëmë se kemi marrë lekë nga Rusia për këto protesta, pora to që kanë ikur jashtë shtetit kush i ka sponsorizuar?

Rusia? Edhe Putini ka opozitë, e le e nuk e pyet. Por ky i joni as e lë e as e pyet. Ftoj të gjithë kolegët e mi që të vijnë këtu te protesta. Mos te harrojme se para se te jemi “Vipa” edhe ne jemi qytetare te ketij vendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.