“Nuk e di ca eshte kjo muzike ketu jashte”, Rama: S’kemi paguar asnje leke, une se dija kush ishte Malumja

Teksa kengetari me fame boterore, Maluma po zhvillon koncert shume prane Kryeministrise, Rama tha se nuk ka asnje dijeni per muziken qe degjohej deri ne zyren e tij.

Ai shtoi se nuk eshte dhene asnje leke nga buxheti i shtetit dhe se kengetarin e ka sjelle nje kompani private.

“Une se dija kush ishte Malumja… keshtu Lume”- tha kryeministri.

Deklarata e Rames:

“Po dégjoj njé muziké kétu jashté, nuk é dija ça éshté. Mé thoni éshté Malumja. Nuk é dija ça ishté sot é mora vésh. Mé shkruani sé kéni léké pér Malumén, nuk éshté paguar asnjé léké, nga asnjé buxhét publik. Sé pyéta dhé né bashki. é ka sjéllé njé kompani privaté. Uné sé dija kush ishté Malumja…késhtu Lumé!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.