Deputetët demokratë përpicet te largojnë vëmendjen, kërkojnë interpelancë me Ramën për çmimet..

Deputetët demokratë të Rithemelimit kanë bërë një kërkesë në Kuvend, për një interpelancë me Edi Ramën. Interpelanca ka në qendër, situatën e rëndë ku është përfshirë vendi për shkak të rritjes së çmimeve.
Deputetët demokratë, duan të dinë si është gjendja e rezervave të shtetit, për të siguruar mbarëvajtjen e tregut dhe rezervat e naftës.

Deputetët kërkojnë që interpelanca të zhvillohet që në seancën e parë të radhës.
Kjo u kerkua si pasoje edhe e protestave te zhvilluara ku friga tashme ka nisur ti kap te gjith duke mos lene asnje gje qe te largohet dhe te ikun nga vemendja e tyre.

Por nje tjeter arsye eshte edhe ajo qe te largohet vemndja nga ngjarjet e fundit te ndodhura ne PD-ne, tashme te ndare ne dy pjese por edhe te shkaterruar pothuajse plotesisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.