Salianji krijon debat: Strofulla mori në qafë Bashën. Tani të fshijë lotët.

Ervin Salianji kishte nje analize te tij per humbjen ne zgjedhjet e 6 Marsit.

Ai tha se Basha zgjodhi te qendronte i mbyllur e te mos shkonte ne takime, ndryshe nga Berisha.

Madje deputeti demokrat tha se teksa Berisha ishte ne çdo qytet dhe se vetem ne Durres kishte qene rreth 22 here, Basha nuk kishte bere asnje perpjekje.

Zoteria, qe eshte kryetar i PD, qe eshte nen ag’resion, la nen ag’resion partine dhe iu shmang betejes per 3 muaj. Basha refuzohet ne mase nga demokratet, e ka rritur Berishen. Basha e ka rritur ne menyre te fri’kshme Berishen. Sepse eshte pare si shprese per ta larguar.

Pergjegjesia eshte kjo: me kete PD qe ke pasur qe te gjithe elementet… Preçi (Zogaj) thote nje gje qe ekziston edhe thuhet ne publik: nen ag’resion. Zoteri, kur hyn ne ring dhe do te ndeshesh, tani ti ose stervitu mire, merr trajner te mire, bej stervitje, mos hyr aty dhe thua me rahu. Per te rahur ka hyre dhe ti do ta go dasesh ate. Tani, pse nuk del ne beteje ky tre muaj kur i jep beteje  Berisha? Ai tre muaj vete cep e me cep, pse mbyllet ky. Shume mire atehere. Tani te fshije lotet.

Ore Berisha eshte 78 vjeç, se ndikon mosha, e ke ne 100 takime pothuajse vetem ne Durres… ka ardhur 22 here! Pse nuk ben perpjekje nga ana tjeter ore zoteri, se a do ta fitosh kete beteje apo jo? Berishen e kishe sa ne Diber sa ketu, po pse nuk ben perpjekje mer. Ore mund te humbesh, por lu fto! Ore mund te deshtosh por perpiqu! Ore mund te gja’kosesh, por nuk vri’tesh me dot nga beteja kurre, bej beteje! Si do qendrosh po qendrove atje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *