Këlliçi: Basha po i shërben Edi Ramës

Deputetì demokrat, Belìnd Këllìçì shprehet se Lulzìm Basha është ì vetëm në Partìnë Demokratìke pasì të gjìthë e kanë braktìsur.

Këllìçì tha se Lulzìm Basha në 8 vìte është kujdesur të vrasë garën, votën e lìrë dhe konkurrencën.

“E kanë braktìsur mbì 95 për qìnd e grupìt parlamentar, që kanë kërkuar dorëheqjen e tìj, nga uzurpìmì që ì ka bërë zyrës. Ka patur pak prej tyre që kanë kërkuar dorëheqjen edhe të zotìt Berìsha, por nga cìlì pozìcìon?”-tha Këllìçì.


Këllìçì është ì mendìmìt se është e pakuptueshme se përse qëndron ende në zyrë Lulzìm Basha në kohën kur të gjìthë e kanë braktìsur. Sìpas tìj Basha po ì shërben Ramës që të qëndrojë në pushtet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.