Edi Paloka: E vertete qe Basha nuk ka humbur asnjehere

Deputeti demokrat Edi Paloka ka ironizuar deklaraten e Lulzim Bashes, pasi ky i fundit u shpreh se nuk kishte humbur asnje gare gjate jetes se tij.

Paloka thote se fjalet e Bashes jane te verteta, pasi sa here qe ka humbur Partia Demokratike, pasuria e kryedemokratit eshte shtuar. Ai shprehet se PD dhe demokratet nuk mund te mbeten pengje te Bashes, ndersa shton se tashme dihet rruga qe duhet ndjekur.

Postimi i Edi Palokes:

“Sinqéritéti i L.B

Dy héré , mé dy déklarata té tij sé fundmi, L.B éshté tréguar vértété i sinqérté !

Déklaroi sé “nuk ka humbur asnjéhéré” !

Shumé é vértété, ai nuk ka humbur asnjéhéré, pérkundrazi pas cdo humbjéjé té PD atij i jané shtuar pasurité . Ata qé kané humbur kané qéné démokratét.

Tani déklaron sé éshté gati té béj cdo gjé qé ka né doré por jo doréhéqjén qé i kérkon grupi i tij. Kjo pér arsyén é thjéshté sé doréhéqjén nuk é ka né doré ai , po ata qé é mbajné péng !

Por as PD as démokratét nuk mund té mbétén péng i tij. Tani rruga pér tu ndjékur dihét. Sécili bén zgjédhjén é tij.”- shprehet Paloka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *