Genti Strazimiri tregon se per cfare votuar deputetet / Me VOTË ‘Non grata’ u shpall ‘lulzimllëku’ dhe jo….

Shkruan Genti Strazimiri.
Fakti që: 85% e drejtuesve të strukturave e shkarkuan në Kuvend, 90% e anëtarësisë e rikonfirmoi shkarkimin në referendum, 70% e elektoratit e ka shpallur “non grata” në zgjedhje, nuk është se paska ndonjë rëndësi…

Fakti që: gati 100% e Grupit Parlamentar nuk e do më për kryetar, gjithashtu nuk qenka relevant…
Cili është rezultati i “reflektimit”?

* Ndonjë gabim … nuk paska bërë…

* 70% e elektoratit …nuk paskan shans…

… mirëpo mbeteshka “në dispozicion të zgjidhjes”…

“Zgjidhja”, në asnjë rast, nuk duket se është VOTA e demokratëve…

Është momenti që deputetët të meritojnë nderin e zgjedhjes!

Është momenti që deputetët të vendosin nëse do jenë të denjë për votën e demokratëve, apo do të pranojnë të përdhunohen prej një grupimi të emëruarish nga një i shkarkuar, i çertifikuar 2 herë si “non grata”: nga anëtarësia dhe nga elektorati!

Leave a Reply

Your email address will not be published.