Lajm i fundit/ Ngrihet alarm ne Tirane, zhduken 3 persona. Arsyeja eshte e njejta…

Ngrihet alarmi ne Tirane. Tre persona jane zhdukur ne kryeqytet.

Nje i ri ka denoncuar largimin nga banesa te babait te tij prej 4 ditesh.

Nderkaq dy persona te tjere kane denoncuar largimin nga banesa te motres dhe djalit.

Njoftimet e policise:

Me date 08.12.2021, shtetasi L.H., 38 vjec, ka kallezuar se para nje muaji eshte larguar nga banesa motra e tij, shtetesja L.H., 33 vjece, e cila vuan nga probleme te shendetit mendor.

Me date 08.12.2021, shtetasi P.M., 74 vjec, ka kallezuar se me date 04.12.2021, eshte larguar nga banesa djali i tij, shtetasi E.M., 37 vjec, i cili vuan nga probleme te shendetit mendor.

Me date 07.12.2021, shtetasi M.S., 23 vjec, ka kallezuar se me date 05.12.2021, eshte larguar nga banesa babai i tij, shtetasi B.S., 51 vjec.

Leave a Reply

Your email address will not be published.