Nuk e bëri as Basha si OPOZITE/ Erion Braçe nxjerr emrin e biznesmenit që rriti çmimet

Ilir Linza eshte biznesmeni, i cili duke shfrytezuar panikun e qytetareve, amulline dhe situaten ne Ukraine, ka dyfishuar çmimin e vajit sipas deputetit Erion Braçe.

Nga 145 leke per liter qe ishte, vaji ‘Floriol’ eshte rritur ne 345 leke per liter ose rreth 3.5 USD, duke sho kuar dhe rrjepur dhjetera mijera familje shqiptare.

Ilir Linza eshte pronar me 50 % te aksioneve te kompanise “ERBIRON”, e cila tregton prej vitesh vajin ‘Floriol’, duke e importuar nga Hungaria. Administrator i kompanise eshte Agim Ferra, i cili ka edhe 12.5% te aksioneve.

Pronaret e tjere jane Ardian Ferra me 25 % te aksioneve dhe Vjollca Ferra me 12.5 % te aksioneve.

A do te ndéshkohen keto “matrapaze” per vjédhjén e shqiptareve nga Autoriteti i Konkurrences dhe prokuroria? Kjo mbetet per t’u pare.

Por tashme e sigurt eshte se keto “matrapaze te pa shpirte” do te marrin mijera malkimé nga shqiptaret.

Statusi i Erion Braçes:

UNE NUK KAM ASGJE ME TREGETARET!

UNE NUK KAM ASGJE ME TE PASURIT!

Pooooo, PROBLEMI IM JANE AB1UZUESIT DHE AB1UZIMI nder ta!

KY EKUILIBER NUK MUND TE ZHVENDOSET NE DEM TE QYTETAREVE PREJ AB1UZIMIT, GRYKESISE PER TE FITUAR FORT TANI;


Duke bllokuar magazinat, ulur oferten permes uljes artificiale te sasise se mallrave ne qarkullim.

Zonje po te drejtohem ty sepse me thane qe kontrollon tregtimin e VAJIT FLORIOL; po te drejtohem ty sepse me thane qe produkti yt ka njohur nje rritje cmimi te lla htarshem-nga 145 leke per liter 25 dite me pare, ne 320 leke per liter dje e ne dyqanet e lagjeve cmimi arrin ne 345 leke per liter!

Cfare ka ndodhur me produktin tend? Me magazinen tende? Kur e ke sjelle furnizimin e fundit? Me cfare cmimi? Cila eshte norma jote e fitimit? A KA MORAL KY FITIM?

Per mua jo!

Per organet fiskale duhet verifikuar deri ne fund!

Leave a Reply

Your email address will not be published.