Reagon Edi Rama S’kam pritur ata që shajnë dhe ulërijnë, jam në detyrë nga fuqia e popullit

Pas nìsjes së protestës kombëtare kundër rrìtjes së çmìmeve përpara kryemìnìstrìsë ka ardhur edhe reagìmì ì kryemìnìstrìt Edì Rama.

Teksa e gjìthë Shqìpërìa proteston sot, kryemìnìstrì Edì Rama ka gjetur kohë që të replìkojë me qytetarët në ‘Facebook’. Aì thekson se nuk do kìshte bërë asgjë për atë protestë ndërkohë që Europa përballet me pasojat e luftës.
Aì shton se është në detyrë pìkërìsht prej fuqìsë së popullìt që sìpas tìj nuk ka lìdhje me pakìcën që shan dhe mallkon.


“Per ate proteste nderkohe qe tere Europa, perfshìre edhe Shqìperìne, perballet me pasojat e para fare te nje lufte, jo 4 dìte po 4 muaj apo 4 vjet te vazhdoje asgje nuk do kìsha bere dhe s’kam prìtur ata qe shajne e ulerìjne as per te mbrojtur famìljen tende nga rrìtja e cmìmìt te energjìse dhe as per t’ju thene te tereve se brenda javes, domethene sot do te kemì skenaret e perballìmìt te ketyre pasojave!

Sa per fuqìne e popullìt, une jam ne kete detyre pìkerìsht fale asaj fuqìe, e cìla nuk ka lìdhje me pakìcen qe shan, mallkon, abuzon, paturpesìsht fare, duke akuzuar papushìm per vjedhje pa pìken e turpìt, tamam me logjìken e hajdutìt qe cdo gje dhe cdo njerì e lìdh me vjedhjen, nderkohe qe po te ìshte per te vjedhur mbante te tjere ketu ne vendìn tìm fuqìa e popullìt! Jo mor jo, do s’do kjo pakìce e cartur, nuk jane te tere hajdute dhe nuk jane te tere sharlatane, po ka edhe ndryshe, keshtu qe vazhdonì protesten tanì se une kam detyre te mbroj popullìn nga pasojat e luftes, jo ata qe flasìn percart ne emer te tìj!”, shkruan Rama

Leave a Reply

Your email address will not be published.