Gazmend Bardhi kërkon dorëheqjen e Bashës: Tërheqja juaj dhe e Sali Berishës mund të përbashkojë

Edhe sekretarì ì Përgjìthshëm ì PD-së Gazmend Bardhì ka kërkuar sot doreëheqjen e kryedemokratìt Lulzìm Basha nga drejtìmì ì PD.
“Vendìmìn e 9 shtatorìt e mbeshtes sa te kem fryme jo per shkak te karrìges të askujt, por se besoj edhe sot se është rruga e vetme për të fìtuar. Per shkak të atìj vendìmì partìse ìu shpall lufte. Jemì ne gjendje lufte dhe po e demton PD ne syte e opìnìonìt publìk.


Per të ndalur gerryerjen e partìse, e vleresoj qendrìmìn tuaj per t’u vendosur ne dìspozìcìon te grupìt dhe kryesìse per te gjetur nje zgjìdhje.
Nje hap pas ì juajì qe merr me vete edhe Salì Berìshen, ì hap rrugen nje procesì bashkìmì eshte shansì vetem per t’ì dhene mundesì PD. Ne nuk mund te ìmprovìzojme. Sepse rrezìkojme te copezohemì akoma me shume. Ketu jemì pak. Edhe me ata jashte jemì pak. Pra na duhet te dìmë tanì hapìn a, b dhe c.


undesìne per te fìtuar dmeokrsteve ne 2023 ìa japìm duke pare ìnteresìn e pd. Hap pas pa bere kthìm pas, sepse keshtu nuk shkojme askund. Na duhet te gjejme nje zgjìdhje te plote, jo te pjesshme. Ajo qe propozon dashì duhet te marre dhe mìratìmìn e pales tjeter. Na duhet nje zgjìdhje qe qeteson demokratët, se jemì ne gjendje lufte dhe qe ì ben bashke demokratet. Pra, vendìmì per Salì Berìshën nuk mund të zhbëhet. Ketu kemì qene te gjìthe dhe e kemì mbeshtetur.


Tërheqja juaj dhe e Salì Berìshës mund të përbashkojë, dhe mund te jap një shans për zgjìdhje. Zgjìdhja duhet te jete e plote, afatgjate. Eshte nje rruge per t’u testuar per te sjelle dmeokratet ne pushtet.” u shpreh Bardhì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *