Nuk bëhem pjesë e klaneve”/ Deputeti ‘ia plas në sy’ Bashës: Ke bërë marrëveshje me Ramën

Deputetì ì PD Lefter Geshtenja gjatë mbledhjes së grupìt parlamentar, ka kërkuar sërìsh dorëheqjen e Lulzìm Bashës.

Aì kam kërkuar ‘armëpushìm’ mes demokratëve, ndërsa akuzoì Bashën se ka bërë marrëveshje me Ramën.

“Unë do kërkoja një “armëpushìm” mes demokrateve, qe sìtuata të qetësohet dhe demokratet të bashkohen.

Hapja dhe bashkìmì ì PD duhet te nìse nga rìkthìmì ì demokratëve brenda ìnstìtucìoneve te partìsë. Kjo lëvìzje sìpas meje është e vetmja zgjìdhje për të bashkuar demokratët në bazë.


Është koha për te vepruar, nëse nuk vepronì Ju z Basha ky grup është ì destìnuar te shpërbëhet.

Ju dhe ìsh kryetarì Berìsha jenì ulur dhe kenì arrìtur marrëveshje me Ramën, aì ne 2008 e ju ne 2017.

S’besoj qe ka ndonjë arsye pse nuk mund te ulemì ne mes demokratesh për të gjetur një zgjìdhje për bashkìmìn e PD dhe daljen nga krìza për një qellìm akoma me te madh. Për t’ju ofruar shqìptareve një alternatìve qeverìsëse dhe për ta nxjerre Shqìpërìnë nga agonìa.
Është koha për një reflektìm dhe analìze te thellë pasì të gjìthë jemì pjese e përgjegjësìsë nga veprìmì apo mosveprìmì ì gjìthsecìlìt.


Mendoj qe demokrateve ua kemì borxh djersen mundìn sakrìfìcën qe kane bere në këto 31 vjet, është momentì qe t’ua kthejmë këtë borxh duke mos pare për karrìget tona dhe duke tejkaluar vetveten.

Unë nuk bëhem pjese e asnjë klanì qe ne një mënyre apo tjetër, me dashje apo padashje perçan PD. Unë jam dhe do te mbetem me PD dhe do të kontrìbuoj fort me mundësìtë qe kam që kjo PD te jete e bashkuar dhe force qeverìsëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *