Basha humbet edhe burrërinë./ Kërkon mëshirë nga deputetët për të shpëtuar karrigen….

Duke shfaqur shenja lodhje, Basha iu është lutur deputetëve që të mos e kryqëzojnë, por të gjejnë një zgjidhje, duke tentuar kështu të fitojë kohë. Lulzim Basha, në fjalën që ka mbajtur përpara deputetëve sot në mbledhjen e grupit parlamentar, është shfaqur krejtësisht i hutuar dhe jashtë realitetit.

“Ne duhet të dalim me një zgjidhje, akt për zgjidhje. Është dramë nëse se keni kuptuar që unë jam në dispozicion për çdo zgjidhje. Ne duhet të dalim në një zgjidhje që bashkon të 3 këto pjesë. Në këtë lojë ka disa faktorë të tjerë pa të cilët nuk mund të ecim përpara. Ndaj duhet të gjejmë zgjidhje.

Deklarata ime i hap rrugë kësaj. Të diskutojmë përgjegjësitë për zgjidhjen. Të japim propozimet. Kalojmë më rrafsh jo emocional. Të kalojmë në diskutime me përgjegjësi, ofrojmë mendimet tona për zgjidhje”, ka thënë Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *