Shehi zbulon telefonaten urgjente te kryeministrit Rama

Dashamir Shehi ka rrefyer se pas renie te lehte te cmimit te karburantit fshihet kryeministri Edi Rama. Ai tregoi se e gjitha ndodhi si pasoje e nje telefonate te Kryeministrit. Ai u shpreh i sigurte duke treguar se cfare mund t’iu kishte thene Rama si dhe tha se i vjen mire qe kane reaguar shqiptaret, duke iu referuar protestave.

Deklarata e Shehit:

“Kjo qé po té thém uné té jésh i sigurt qé nuk éshté ulur faré préj asaj té bursés, por éshté ulur sé jam i sigurt qé Kryéministri joné i ndéruar ka marré nja dy nga ata né téléfon dhé i ka théné çfaré béni moré légéna, ku é çuat, é nxorét popullin atjé. Prandaj éshté é réndésishmé ajo qé tha zotéria, qé né duhét té dalim dhé duhét té dalim pér t’i tréguar qé oré ky popull réagon. Mé béhét qéjfi qé kané réaguar shqiptarét”,- tha nder te tjera Shehi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *