Edi Paloka ve ne loje Bashen : Kur ‘reflekton’ TI ., përfundimi dihet se si do dreqoset cdo gje…

Deputeti Edi Paloka ka postuar videon virale të Bashës, i cili thotë se do reflektojë pas çdo humbje.“Kur “reflekton” L.B, përfundimi dihet; bëhemi gati për “reflektimin” e radhës,” shkruan ai.

Lulzim Basha iu përvodh gazetarëve dje duke deklaruar se po reflekton për rezultatin e zgjedhjeve të 6 marsit, kur doli forcë e tretë politike në vend.

Por nuk është hera e parë që Lulzim Basha deklaron se do të reflektojë pas çdo humbje, por në fund nuk largohet.
Kjo ishte humbja e gjashtë elektorale për të, por Basha edhe pas kaq ditësh, kur shumica dërrmuese e anëtarësisë dhe deputetëve të tij po i kërkojnë largimin flet për reflektim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *