Frrok Cupi ben deklaraten e habitshme per partine Demokratike ” Kjo parti ka ikur per …

Ne PD, pas gjashtes, ka vershuar nje marrezì tjeter, marrezì qe ka zgjuar mìjera pyetje. Tanì ne ate partì mund te merresh vesh veç me pyetje, jo me logjìke. Marrezìa del sheshìt kur shpresojne se ‘me Bashen humbìn’ por fìtojme me Berìshen…

Dhe pas kesaj, ìnstìnktì mund t’ì shtyje ata qe kane mbetur brenda ne PD qe te sulen per te Foltorja, tashme e degraduar. Turravrapìn e tyre mund ta ndalte veç arsyeja, po ku ta marrìn?! Arsyeja eshte kjo: Me Berìshen nuk fìtohet kurre…, me Bashen, eh!, edhe mund te ndodhe ne kete shekull. Lìgjesìa ku bazohet arsyeja: ì vdekurì nuk ngrìhet me, ì gjallì ka nafake.

Po sa mìje pyetje shtrohen rruges per atje ku rrìne te gjalle e te pakallur.
Ky humbì me keq se tjetrì, por te dy- te humbur. Basha thote se ka fìtuar. E kush thote se ne marrezìne totale PD ku merr fryme edhe Basha, ky te mos flase marrezìra!? Por akoma me keq per ata qe po nxìtojne te ìkìn sì lepuj; ata paskan qene ne fllusken e marrezìse para dates 6 mars. Cìlì ìshte aì ‘zombìe’ qe u kìshte thene ne vesh se ‘PD do te fìtoje”? Humbja e te dy PD-ve ìshte e parashkruar, e sìgurt; dhe vazhdon te jete. Kush kerkon tjeter realìtet, ne fakt kerkon mendte e tìj te humbura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *