Grida Duma jep doreheqjen dhe habit me deklaraten:”Nuk kam asnje pergjegjesi. . .

Grida Duma vendosi te jape doreheqjen si nenkryetare e PD-se kete te merkure, pas Agron Gjekmarkajt dhe Flutura Açkes.

Ajo shprehet se eshte nje vendim i domosdoshem per demokratet, duke theksuar se Partia Demokratike s’mund te jete humbese se duhet qe deshtaku te fitoje e perfitoje.

Grida me fjale te ashpra ndaj kryedemokratit Lulzim Basha tha se ai perdori nje pakice te zhgenjyerish per te goditur deputetet, me te votuarit dhe me perfaqesuesit e Partise Demokratike.


Megjithese personalisht nuk kam asnje pergjegjesi ne vendimmarrje dhe ia kam shkruar e lene te dokumentuara vendimet e demshme sot deklaroj qe jap doreheqjen si Nen/Kryetare e Partise Demokratike, duke qene ky vetem nje prej vendimeve te domosdoshme per demokratet.


Partia Demokratike nuk mund te jete humbese se duhet qe deshtaku te fitoje e perfitoje”, tha Duma .

Leave a Reply

Your email address will not be published.