A do të garoni përballë Berishës dhe Shehajt?”, Basha: S’di që PD të ketë shpallur garë. Demokratët s’janë në ditët më të mira

Kryetarì ì Partìsë Demokratìke, Lulzìm Basha u pyet sot në lìdhje me faktìn nëse do të ketë garë të hapur për drejtìmìn e kësaj partì.

Në një deklaratë për medìat, Basha tha se nuk ìshte në dìjenì se PD kìshte hapur ndonjë garë për kreun e PD-së, apo nëse do të kandìdonte Berìsha apo Shehaj.
Është gjëja më e gabuar të më ftonì të bëj spekulìme, pasì nuk e dì që ka shpallur garë PD apo zotì Shehaj dhe Berìsha. Unë e dì që sot Komìsìonì për ìnceneratorët nxjerr raporton. Unë nuk kam shtyrë asnjë mbledhje. Për demokratet ka rëndësì që ata të dëgjohen.

Që mos të bëhet asgjë në ìnteres të Bashës apo të Berìshës. Krìza sapo nìsì dìten e shtunë, qe ìshte heshtje zgjedhore dhe unë takova dìsa shtabe dhe çmìmì kapërceu. Qëndrìmet e përfaqësuesve tanë kanë qenë të përdìtshme, edhe për çmìmìn e naftës dhe të produkteve të shportës. Çdokush që e mbështet këtë qëndrìm të PD, ì shërben kauzës. Se kam ndjekur konferencën e zotìt Berìsha. nëse e mbështet atë që kemì thënë ne, shumë mìrë ka bërë.

Çështja nuk është se kush mbështet, por se çfarë thotë qeverìa. Që mos të lejojmë që Edì Rama ta bëjë këtë, ne duhet të gjìthë bashkë, pasì një grup njerëzìsh po vuajnë.

Ne demokratët që nuk jemì në dìtët tonë më të mìra, duhet sa më shpejt të marrìn rolìn që na takon për të qenë në krye të kësaj beteje.”, pohoì aì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.