Meta kercenon Ramen : Boll u babëzite me justifikim, ule cmimin e karburantit ose lufta është e pa…..

Në një postim në “Facebook”, Meta sjell shifrat e çmimit të naftës në disa vende europiane, ku shihet qartë që është më lirë se në Shqipëri.

Presidenti i Republikës Ilir Meta deklaron se babëzia me justifikim luftën është e papranueshme dhe se rritja abuzive dhe e shfrenuar e çmimit të karburanteve duhet të ndalet menjëherë!

Ukrainasit në luftë e blejnë naftën 1 euro/litër, shqiptarët në paqe me 2.2 euro/litër.
Edhe sipas raportit të “Global Petrol Price”, të datës 7 mars 2022, 1 litër naftë në Shqipëri kushton më shtrenjtë se:Në Kroaci 1.65 USD/litër.


Rritja abuzive dhe e shfrenuar e çmimit të karburanteve duhet të ndalet menjëherë!
Babëzia me justifikim luftën është e papranueshme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.