Salianji distancohet nga Basha. /’Ditë e tmerrshme! Bashes duhet ti qi… Padiskutim përgjegjës per te gjitha.’

E para ishte deputetja Grida Duma e cila fajesoj Lulzim Bashne per fumbjen në zgjedhjet e 6 marsit por edhe per cdo te keqe qe po kalon PD-ja ne keto momente.

“Është dëshpërues rezultati, në një menyrë apo një tjetër i papritur. Pa diskutim duhet të merren vendime të rëndësishme dhe përgjegjësi duke përfshirë edhe kryetarin e partisë”, ishte mesazhi i Grida Dumës.

I radhës që po lëshon Bashën, është Ervin Salianji, gjithashtu i njohur si mbështetës i tij.

“Ditë e tmerrshme”, e quajti Ervin Salianji rezultatin e PD në zgjedhjet e 6 marsit.  Kandidatët e Bashës dolën të tretët në këto zgjedhje.  I pyetur nëse Basha duhet të mbajë përgjegjësi për dështimin, Salianji tha: “Padiskutim”!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.