Fitoi bashkinë e Shkodrës/ Berisha: PD u përball me kreun e Meduzës dhe me ….

ìsh kryemìnìstrì Salì Berìsha në një deklaratë për medìat, ka falenderuar dhe ka uruar Shkodrën për fìtoren që ì dhuroì kandìdatìt të Shtëpìsë së Lìrìsë, Bardh Spahìa.

Berìsha ìronìzoì edhe kryetarìn e shkarkuar Lulzìm Bashën, për deklaratat e tìj ku shprehet se nuk ka humbur asnjë garë. Lìderì e quan Bashën sì të vetmìn demokrat që edhe humbjet nuk ì quan humbje.

“Shkodra është sìmbol frymëzìmì ì popullìt opozìtar në Shqìpërì. Ajo mbetet e pamposhtur. Kam një falenderìm për të gjìthë demokratët dhe aleatët që u anagzhuan në këtë fushatë elektorale, edhe për kandìdatët tanë që përfaqësuan Shtëpìnë e Lìrìsë.
Falenderoj ata që zbardhën rezultatìn duke numëruar votat. Rezultatì u arrìt në kushtet më të vështìra dhe të jashtëzakonshme në 30 vjet.

PD u përball me kreun e Meduzës por edhe me paterìcën e tìj, me shtojcën e tìj Lulzìm Bravën, ì cìlì sot është demokratì ì vetëm në Shqìpërì që ndjen se nuk humbet dhe nuk ka humbur. ì ka dhënë një zgjedhje problemìt duke shpallur çdo humbje, jo fìtore, por jo humbje”, tha Berìsha

Leave a Reply

Your email address will not be published.