Artan Hoxha reagon per zgjedhjet e 6 marsit dhe ngre alarmin

Gazetari Artan Hoxha ka dale me nje reagim te forte ne lidhje me deklaratat qe po behen sot per rezultatin e zgjedhjeve te pjesshme qe u mbajten dje ne 6 bashki te vendit.

Postimi i Hoxhes:

“Shoh shumé gézim é ngazéllim, sé Lulzim Basha ka pérfunduar i tréti né zgjédhjét é 6 marsit!!!!!

Zgjédhjét béhén kush do té jété numri 1 dhé kush qévéris, numrat é tjéré jané thjéshté opozité.

O POPULL, qé Lul Basha ka humbur sérish, nuk éshté lajm, por qé édi Rama fitoi sérish dhé madjé théllé éshté kthyér né hall.

Dhé hall akoma mé i madh éshté fakti, qé shprésa pér té rrézuar Ramén nga pushtéti, mbétét Sali Bérisha dhé aléanca é tij mé Métén…

Si ka qéné ajo kénga?!

Lum si né, é lumé si ti,

Shqipéri qé s’ké pléqéri…”, shkruan Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *