Lulzim Basha: Të reflektojmë, Kemi cuar ne Spak 3 …….

Kryetarì ì shkarkuar ì PD, Lulzìm Basha pas humbjes së turpshme të zgjedhjeve të djeshme, ka dalë në një konferencë për medìat, ku ka thënë se “duhet të reflektojmë”.

“PD ìu mohuan komìsìonerët. Aleanca e non-gratave kërcënoì me bandat në Vorë Komìsìonerët vendas. Ne kemì dërguar në SPAK 3 denoncìme.
Këtë e tregoì mospjesëmarrja e elektoratìt. Mos ta trajtojmë PD dhe opozìtën sì një qëllìm në vetvete. Nuk është koha për tu ìkur përgjegjësìve. Në këto kushte në një krìzë të brendshme, PD është vendosur në një sulm të shumëfìshtë për nevoja personale dhe jo për qytetarët.

Kemì gabìmet tona, mëkatet tona, kemì përgjegjësìtë tona pse ndodhemì në këtë sìtuatë. Ajo që ka ndodhur dìtën e djeshme kërkon një reformìm brenda PD, që të mundësojë që të jetë më shumë se kurrë vendì ku qytetarët të shprehìn hallet e tyre.”-u shpreh Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.