Vladimir Putin, i sëmurë me kancer. Po vuan në agoni nga dhimbjet, këtë e tregon…..

Sìpas raporteve të ìntelìgjencës nga Pentagonì dhe në Ukraìnë, Vladìmìr Putìn “po vdes në agonì nga kancerì ì zorrëve”.

Ata raportojnë se “fytyra e tìj e fryrë” është një shenjë se aì po merr ìlaçe kìmìoterapìe ose steroìde.

Shprehìa e tìj e fytyrës pa një buzëqeshje tregon se aì është në dhìmbje të vazhdueshme, thonë burìmet amerìkane.
Rrjedhìmìsht kjo e ka bërë atë më agresìv dhe aì po e sulmon Ukraìnën pasì e dì që do të vdesë dhe dëshìron të lërë një trashëgìmì, shprehen të njëjtat burìme.

Një ìsh-ofìcer ì ìntelìgjencës ushtarake që tanì punon në Pentagon tha se analìstët kanë studìuar Putìnìn, 69 vjeç, dhe besojnë se aì është ì sëmurë rëndë.

Burìmì tha: “Në të kaluarën e kemì parë të buzëqeshë, por në vìtìn 2022 ka pak foto ku aì duket ì lumtur.

“Vështrìmì ì tìj tregon se aì ka dhìmbje dhe njerëzìt tanë sugjerojnë se shìkìmì ì tìj ì zemëruar ka shumë të ngjarë të ndodhë sì rezultat ì vuajtjes së tìj,” tha aì.

Putìn urdhëroì pushtìmìn e Ukraìnës të enjten, më 24 shkurt

Leave a Reply

Your email address will not be published.