Vora “shemb” Bashën/ Luli del “lakuriq”/ Ps Merr Voren

Kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi ka zbuluar rezultatet paraprake për Bashkinë e Vorës.

Sipas këtyre rezultateve, janë 11.096 zgjedhës që kanë votuar dhe kryeson kandidati i PS, Blerim Shera me 7530 vota.
Më pas ndiqet nga Lulzim Vrana i Shtëpisë së Lirisë me 2589 vota.

Dhe i treti =Imer Marku i Lulzim Bashes me vetëm 687 vota ose 5% të totalit

Kryetari i shkarkuar Lulzim Basha, ka dalë “lakuriq” në Vorë, me një humbje të thellë të kandidatit të tij, Ymer Marku i cili është votuar vetëm 5 % nga qytetarët.

Sipas rezultateve, Vora është bashkia e parë që “shemb” Bashën.

Fitues ka rezultuar kandidati i PS, Blerim Shera me 7530 vota, ndërsa pas tij vjen kandidati i Shtëpisë së Lirisë, Lulzim Vrana me 2589 vota.

Leave a Reply

Your email address will not be published.