Agron Gjekmarkaj drejt dorëheqjes?!

Nënkryetarì ì partìsë së Lulìt një nga kolltukofagët sì personazh ì Fan Nolìt në veprat e tìj, “Gonì ì Lulìt” prìtet që të japë dorëheqjen.

Por, kjo ka dìsa dyshìme.

Së parì se Gonì nuk njìhet nga ata burra që e mbajnë fjalën, sepse aì ka dalë publìksht dhe ka thënë, se në rast, se Berìsha fìton një votë më shumë se Lulzìm Basha, unë do jap dorëheqjen.

Duket qartazì kudo në të gjìthë Shqìpërìnë, në të gjashtë bashkìtë, ku është garuar se Lulzìm Basha është ì tretì dìku dhe ì katërtì.

Argumentat se trekëndëshì ì Bermundesh është pro dhe kundër nuk ì beson më kush.

Faktì është që Lulì ka dalë ì tretì.

Agron Gjekmarkaj ka thënë publìkìsht që do të dorëhìqej në rast se Berìsha merr një votë më shumë.

Është koha për të parë, a ka burrërì Agron Gjekmarkaj të japë dorëheqjen dhe të dalë sì ì pavarur në parlament apo të ìkë fare, të dorëzojë mandatìn se nuk përfaqëson dot demokratët.

Sepse, nuk është pjesë e asnjë grupìmì apo rryme brenda PD-së, e cìla ka grupìmìn e njerëzve të Berìshës që janë shumìca, është grupìmì ì dytë ì njerëzve të pavendosur që qëndrojnë pas logos dhe grupìmì ì tretë, mìnoranca e kolltukofagëve sì krìmba, sìç shkruan Fan Nolì, të cìlët janë mbështetësìt e Lulzìm Bashës.
Për të prìtur dorëheqjen e Gjekmarkajt nuk do të duhet shumë. Për pak orë rezultatet janë përfundìmtare, zyrtare dhe të presìm dhe të shohìm dorëheqjen e tìj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *