Berisha nis talljet me PS-ne e Rames : Kandidati i PS në Dibër nuk votoi sepse as ai nuk be….

Berisha publikon denoncimin e një qytetari ku thuhet se Gjykata ka rrëzuar kërkesën e Spahiut për të transferuar gjendjen civile në Dibër, për shkak se ishin shpallur listat e zgjedhësve.

Lideri historik i PD, Sali Berisha shkruan se kandidati i PS në Dibër, Rasim Spahiu nuk ka votuar në zgjedhjet e kësaj të diele pasi nuk është banor i bashkisë Dibër.

Kandidati i PS ne Diber nuk votoi!
Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital!
Pershendetje Dr. Kandidati i PS Rahim Spahiu ka bere kerkese per te votuar ne Diber por meqe kerkesa eshte bere pas shpalljes se listave  ai ka shkuar ne gjykate dhe gjykata e ka hedhur poshte kerkesen e tij gjyqtari Edvan Vecani ja ka rrezuar kerkesen sepse ishte jashte afatit dhe se nuk ishte banor ne Diber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.