Opozita kerkoi debat per rezoluten kunder Rusise, reagon Kuvendi: Ja pse nuk ka seance sot

Teksa opozita beri thirrje per mbledhjen e Kuvendit diten e sotme per te diskutuar mbi rezoluten kunder krimeve te Rusise ne Ukraine, seanca plenare nuk do te zhvillohet.

Kuvendi, permes nje njoftimi zyrtar beri me dije se sot nuk ka seance plenare per shkak se eshte java e gjelber dhe se deputetet jane ne takime me zgjedhesit e tyre ne terren.

Njoftimi i Kuvendit:

“Té ndéruar kolégé,

Ju béj mé dijé sé sot, daté 3 mars, nuk ka séancé plénaré, sépsé kjo javé éshté java é gjélbér dhé députétét jané né takimé mé zgjédhésit.Sipas kaléndarit té punés sé Kuvéndit, séanca plénaré do té zhvillohét né datén 7 mars, ora 17:00. Pér détajét do té kéni njé njoftim tjétér.”, thuhet ne njoftimin e Kuvendit te shperndare per mediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.