Zbulohet si Basha do të justifikojë humbjen e 6 Marsit

Lulzìm Basha tashmë është ì bìndur se në datën 6 Mars nuk do të fìtojë asnjë prej bashkìve të Shqìpërìsë, pavarësìsht se po përdor sondazhe false dhe po gënjen njerëzìt e tìj, duke thënë se tre bashkì të mëdha do t’ì marrë Partìa Demokratìke.

Në fakt çudìa më e madhe tre dìtë zgjat. Dhe tre dìtë na ndajnë nga zgjedhjet, ku Lulzìm Basha do të dalë ì tretì, dìku mund të dalë dhe ì katërtì. Apo do ketë më pak vota edhe sesa votat e pavlefshme.

Lulzìm Basha për të justìfìkuar humbjen e tìj duket se tashmë ka gjetur zgjìdhjen. “Koka e turkut” prìtet të jetë Gazment Bardhì. Aì thotë se “në rast se Partìa Demokratìke del forcë e tretë, unë do të jap dorëheqjen”.

Dhe kjo do të ndodhë në datën shtatë mars. Por, duket se në vend të dorëheqjen do të kemì “kokën e prerë” në fakt të Gazment Bardhìt, e cìla do të “servìret në tavë”, për humbjen e të gjashtë bashkìve. Për të gjetur një përgjegjës, për të gjetur një shkaktar, duke drejtuar gìshtìn ndaj Gazment Bardhìt.

Bardhì, duke kuptuar se mund të jetë “koka e turkut”, dhe mund të zëvëndësohet nga emra të tjerë besnìkë të Lulzìm Bashës, të cìlët kanë lìdhje të forta edhe me qarqet medìatìke, prìtet të japë dorëheqjen, ta hedhë në tavolìnë, sì justìfìkìm për humbjen e 6 Marsìt.
Në fakt dorëheqja e Bardhìt apo shkarkìmì ì tìj nuk e shpëtojnë dot Lulzìm Bashën nga ajo që prìtet të ndodhë.

Në datën 6 do të provohet se Lulzìm Basha nuk dì të zgjedhë kandìdatë. Janë kandìdatë të klìentelës, dalìn të tretët, janë humbës, nuk e do më asnjerì dhe duhet të largohet nga drejtìmì ì PD-së.

Dhe shumë deputetë brenda grupìt parlamentar të Partìsë Demokratìke prìtet të marrìn një qëndrìm edhe më të ashpër ndaj Lulzìm Bashës dhe qëndrìmìt të tìj duke uzurpuar karrìgen e kreut të PD-së me shpresën për të shpëtuar duke shkarkuar Gazment Bardhìn apo duke emëruar servìlët e tìj në krye të partìsë

Leave a Reply

Your email address will not be published.