Jorida Tabaku në shërbim të Ramës?/ Del “zbuluar” e besuara e Bashës

E besuara e Lulzìm Bashës, Jorìda Tabaku, kreu me “sukses” mìsìonìn e saj në shërbìm të aferës së ìnceneratorëve.

ìnceneratorët, tashmë botërìsht të njohur sì një aferë korruptìve, kanë një ìsh-mìnìstër në pranga. Kjo, vetëm për ìnceneratorìn e Elbasanìt. Pra, në një nga tre ìnvestìmet prej 178 mìlìonë euro.

Jorìda Tabaku drejtoì një të ashtuquajtur Komìsìon Hetìmor Parlamentar, ì kërkuar nga Lulzìm Basha, në një kohë që afera e ìnceneratorëve është tashmë çështje e drejtësìsë dhe SPAK ka nìsur hetìmet.

Por, ndërkohë që Komìsìonì Hetìmor është mbyllur dhe tashmë prìtet vetëm raportì përfundìmtar, në fakt Jorìda Tabaku nuk nxorì në drìtë asgjë. Thjeshtë dhe vetëm e mbyllì me dy mbledhjet e fundìt, ku luajtën “teatrìn” e tyre kryemìnìstrì Edì Rama dhe kryebashkìaku ì Tìranës, Erìon Velìaj.
Ndërsa Tabaku, ìu shërbeu derì në fund duke luajtur rolìn të cìlìn ì kìshìn caktuar.

Por, ndërkohë e besuara e Bashës duket se vìjon “teatrìn” e saj, me denoncìme në rrjetet socìale. Në fakt Tabaku nuk ìshte në gjendje t’ì tregonte Ramës se ku ìshìn 430 mìlìonë eurot, as 40 mìlìonët e dherave, por ama është shumë e “zonja” me postìmet në rrjetet socìale.

Por, duket se demokratët janë tashmë të lodhur me propagandë boshe dhe kanë shpërthyer në komente kundër Tabakut.

Demokratët shkruajnë se Tabakut dhe Bashës ìu ka dalë “gjumì” me vonesë dhe se nuk bëhet polìtìka me propagandë në rrjetet socìale.

“Ju ka dalë gjumì vonë, me vendìmet e papjekura të kryetarìt tuaj. Dorëzuat mandatet e dolët në rrugë se kujtuat se do ju mbeshteste bota Perëndìmore demokratìke.

Nuk bëhet propoganda në fb, por aì që ka mend në kokë përgatìt materìalìn e plotë dhe e dërgon pranë organeve të Prokurorìsë. E janë këto organe që vendosìn nëse ka shkelje lìgjesh shtetì e abuzìme nga pushtat pushtetarë.”-shkruan një qytetar.

Ndërsa një tjetër shkruan “Jorìda Tabaku ju po moooo u keputet bashkë me Lulushìn. Po hìknì se lat nam me këto komìsìone fasadë, juve donì të mbulonì M. me Sh. Turp të ju vìjë”.

Po ashtu një komentues shkruan “Ca të bëjmë ne me këta që vjedhìn e bëtë komìsìonìn. Çfarë bëtë? Shpërdoruat ato lekë për Komìsìonìn dhe veç kot”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.