Ukrainë-Rusi, nga Spartak Ngjela: …. është bërë si pulë. Kjo është lojë e Amerikës, sikurse ka bërë

I ftuar diten e sotme ne ‘Breaking’ ka qene avokati Spartak Ngjela.

Ketu nuk ka me interesa komebtare, eshte interesi i Putinit. Te gjithe ekspertet qe kam ndjekur jane shprehur se Putin ka shthurje me.ndore dhe sipas tyre kjo eshte shume e rre’zikshme.

Ukraina eshte shtet i vogel, dhe eshte e forte, eshte e ar’matosur dhe e njohur me lu’ften. Ukraina ka patur fabrike raketash dhe eshte e mesuar me lu’ften– tha Ngjela.

Nderkohe duke e paralelizuar me situaten ne rajon, Ngjela ka thene se kjo eshte nje situate ne favor te Shqiperise dhe tashme sipas tij eshte mire te nis krijimi i nje federate me te gjithe territortet shqiptare te mbetura jashte kufirit.

“Ne e kemi lu’ften ne favor sepse SHBA pyesin ose do e paranojne Kosoven ne NATO ose do e bashkojme me Shqiperine. E kemi ne intersin tone sepse Vuçiç eshte bere si pule. Shqiptaret duhet t e mendojme per nje federate tashme”.- shtoi Ngjela.

Nder te tjera analisti dhe njeheresh avokati Ngjela ka parashikuar edhe fundin e Vladimir Putin ne kete lu’fte qe ka nisur.

“Putini ose do iki, ose do e rrezoje ose do e vra’sin. Kjo eshte loje e politikes amerikane, sepse ata kane qene shume te qete ne reagimet e tyre gjate gjithe kesaj kohe.”- shtoi gjithashtu Spartak Ngjela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.