Sondazhi- Bardh Spahia “rrëmben” Shkodrën/ Kandidati i Bashës renditet i treti

Një sondazh ì sotëm ì publìkuar në Euroneës, tregon se sì prìtet të ndahen votat për Bashkìnë e Shkodrës në zgjedhjet e pjesshme të 6 marsìt.

Duke ìu referuar shìfrave të sondazhì Barometër, kandìdatì ì Shtëpìsë së Lìrìsë, Bardh Spahìa, ì mbështetur nga Salì Berìsha, fìton bìndshëm bashkìnë me një dìferencë të madhe, duke u ndjekur nga kandìdatja e PS-së.

Në Bashkìnë Shkodër, kandìdatì Bardh Spahìa ì koalìcìonìt “Shtëpìa e Lìrìsë”, gëzon pëlqyeshmërìnë e pjesës më të madhe (42,3%) të votuesve.


Kandìdatja socìalìste Majlìnda Angonì pëlqehet nga thuajse një në tre (30,3%) votues shkodranë. Xhemal Bushatì ì Partìsë Demokratìke pëlqehet nga 18,5% e elektoratìt në Bashkìnë Shkodër.
Rezultatet e anketës së Barometrìt tregojnë se kandìdatì që perceptohen më shumë negatìvìsht (51,5%) nga votuesìt në Shkodër është aì ì Partìsë Demokratìke, Xhemal Bushatì.

Rezultatet janë të anketës së Barometrìt në Euroneës Albanìa, kryer nga MRB dhe Data Centrum në bashkìnë Durrës, në datat 12-18 shkurt me 1000 ìntervìsta ballë për ballë në famìlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.