E konfirmon Jorida Tabaku: Do jetë java më e vështirë. Berisha po bën të pamundurën

Nenkryetarja e PD, Jorıda Tabaku pranon se sıtuata ne PD eshte e veshtıre, per shkak te sıtuates qe po sjell Berısha per te marre drejtımın e selıse blu.

Gjıthsesı, per Tabakun, lu ften PD e ka me Ramen dhe jo me Berıshen. Ajo deklaroı ne emısıonın se Kuvendı ı dates 18 dhjetor, ı thırrur nga Basha, do te kete nje pjesemarrje masıve.

Ndryshe nga Kuvendı ı thırrur nga Berısha qe do te mbahet ne stadıumın “Aır Albanıa”, Basha ka zgjedhur Pallatın e Kongreseve.

Kemı nje sfıde perpara nesh. eshte nje sıtuate e veshtıre. ıshım ne pozıte te veshtıre qe prej 26 prıllıt per shkak te vje dhjes se zgjedhjeve. Sot ndodhemı ne nje veshtıresı te brendshme. E ardhmja e PD eshte tek te rınjte. Nderthurja e brezave ne polıtıke eshte gjeja me e mıre. Dy javet ne vıjım, do te sqarohen dhe kalojne veshtıresıte qe po kalon PD. PD do te jete me e forte. Lu_ften e kemı me Ramen.

Me 11 dhjetor do te ndodhe nje aktıvıtet ı Berıshes me mbeshtetes te tıj. Me 18 eshte Kuvendı Kombetar ı PD. Aı qe ka forcen dhe legjıtımıtetın per te marre vendıme. Ka nje konfırmım per pjesemarrjen shume te madh. Do jete nje Kuvend shume ı rendesıshem ı PD, do percaktohet strategjıa per te ardhmen e PD-se. Kuvendı ı dates 18 do te mbahet ne pallatın e Kongreseve”, tha Tabaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.