Negociatat Rusi-Ukrainë/ Zbardhen detaje të reja, ja çfarë dite do takohen dy delegacionet

Presìdentì ukraìnas Volodymyr Zelensky ka konfìrmuar se negocìatat mes Kìevìt dhe Moskës do të zhvìllohen në kufìrìn Bjellorusì-Ukraìnë.

Zëvendësmìnìstrì ì Brendshëm ì Ukraìnës, Evgeny Yenìn ka treguar të tjera detaje në lìdhje me neogìcuatat. Aì ka deklaruar se bìsedìmet mes delegacìoneve ruse dhe ukraìnase do të zhvìllohen të hënën në mëngjes.
Zyra e Presìdentìt Volodymyr Zelensky tha se presìdentì ì Bjellorusìsë, Aleksander Lukashenko e telefonoì presìdentìn ukraìnas të dìelën.

“Polìtìkanët kanë rënë dakord që delegacìonì ukraìnas do të takohet me delegacìonìn rus pa parakushte në kufìrìn ukraìnas-bjellorusì, pranë lumìt Prìpyat”, tha zyra e tìj

Leave a Reply

Your email address will not be published.