Partia Demokratike : Vjedhja e 430 milionë eurove të buxhetit të shtetit, skemë e mirëorganizuar nga Ram…..

Partia Demokratike me anen e nje postimi ne rrjetet sociale akuzon kryeministrin Edi Rama lidhur me aferën e inceneratorëve. PD theksoi se kryeministri Rama dha miratimin e projektit edhe pse u njoftua se ishte në shkelje të ligjit.

Më tej Partia Demokratike shton se ish-ministri i financave u shkarkua se nuk pranoi të bëhej pjesë e kësaj afere. “Një ministër e emëron dhe shkarkon kryeministri, prandaj asgjë nuk është bërë pa dijeninë, mbështetjen dhe miratimin e Edi Ramës.”, shprehet PD.

Përmes nje skeme të mirëorganizuar të qeveritarëve të korruptuar, është planifikuar vjedhja e 430 milionë euro të buxhetit të shtetit me miratimin e Edi Ramës. Pasi edhe pse u njoftua se ky projekt ishte në shkelje të ligjit, ai prapë i dha miratimin.

Ministria e financave nën drejtimin e Canit refuzoi projektin: Nuk ka studim fizibiliteti, vlerësim financiar, Procedurë me negociim pa shpallje në kundërshtim me ligjin. Ish-ministri i financave u shkarkua se nuk pranoi të bëhej pjesë e kësaj afere. Një ministër e emëron dhe shkarkon kryeministri, prandaj asgjë nuk është bërë pa dijeninë, mbështetjen dhe miratimin e Edi Ramës.

Ahmetaj miraton kontratën e kundërshtuar nga Cani. Ahmetaj lidhje të hershme me Mirel Mërtirin. Ka udhëtuar nga 2012-2019, 12 herë me pronarët e inceneratorëve.

Edi Rama është i korruptuar. Qeveria e tij është e korruptuar. Me këta në krye, Shqipëria nuk mund të ketë zhvillim. Shqiptarët duhet ta braktisin të shkuarën dhe të korruptuarit!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *